Vuokrausehdot

Vuokrausehdot 1.12.2022 alkaen

Vuokra-aika 4 vuorokautta.

Tavaroiden vuokrauksen hinta on laskettu 4 vuorokaudelle. Esimerkiksi perjantaina nouto ja maanantaina palautus klo 18:00 mennessä. Tarvittaessa pidemmät vuokrausajat sovitaan aina erikseen puhelitse, ja hintaan lisätään pidennetyn vuokrauksen maksu. Jos palautusaika ylittyy, veloitamme Hinnastomme mukaisen maksun per päivä.

Sopimuksen syntyminen

Verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset ovat sitovia vasta kun varaus ja vuokrausaika voidaan vahvistaa puhelimitse kanssasi. Sinulla on oikeus peruuttaa tekemäsi tilaus 14-vuorokauden ajan tekemäsi tilauksen vahvistamisen päivämäärästä. Mikäli perut myöhemmin, veloitamme Hinnaston mukaisen peruutusmaksun. Huomioithan, että Peruutukset tulee tehdä aina kirjallisesti sähköposti-osoitteeseen: info@laventuli.fi

Maksaminen

Vuokran voi maksaa aina noudon yhteydessä vain vuokraaja omalla kortillaan. Tuotteet luovutetaan vain vuokraajalle tilausvahvistusta sekä henkilötodistusta vastaan. Mikäli toimitamme tuotteet, tulee tuotteiden kuljetusmaksun sekä vuokran olla maksettuna etukäteen ennen toimitusta. Huomioithan että maksun kirjautumisessa voi mennä jopa 2-3 pankkipäivää. Lähetämme tässä tapauksessa ensin laskun vuokraajan sähköpostiin. Noutamatta tai vastaanottamatta jättämisestä veloitamme hinnastomme mukaisen maksun.

Mikäli tuote rikkoutuu tai ei palaudu.

Veloitamme samankaltaisen uuden tuotteen hinnan kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaan. Pidämme myös sovitun panttimaksun kulloinkin sovellettavan tilanteen mukaan. Kuitenkin, huomioimme veloitettavassa hinnassa kulloinkin vuokrattavan tuotteen alkuperäisen kunnon. Pidätämme oikeuden tehdä ratkaisut hinnan perimiseen liittyen itsellämme.

Tuotteiden tarkastus

Molempien sopijaosapuolten velvollisuus on tarkastaa vuokratuote ennen vuokrausta sekä vuokrauksen jälkeen yhdessä, ja tehdä kaikista havaitsemistaan puutteista kirjallinen muistiinpano. Jälkeenpäin ilmoitetuista vioista tai puutteista emme ota vastaan reklamaatioita. Mikäli epäilet että tuotteessa on jokin vika tai puute, tai että se voi käytössä aiheuttaa vaaran itselle tai muille, tulee siitä ilmoittaa viipymättä Palvelun tarjoajalle.

Palvelun tarjoajan vastuut ja poikkeukset

Noudatamme toiminnassamme Suomen lakia. Vastuullamme on että vuokrattavat tuotteet ovat kunnoltaan käyttökelpoisia, ja turvallisia käyttää. Emme vastaa mistään vahingoista joita vuokrattu tuote saattaa väärin tai väärällä tavalla käytettynä aiheuttaa käyttäjälleen tai sivullisille. Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin. Emme takaa esimerkiksi ilmoitettuja varastosaldoja tai saatavuutta varaustilanteiden vaihtuessa. Mikäli toimitus esteen aiheuttaa jokin ulkopuolinen tekijä, kuten esimerkiksi palautumatta jääminen tai rikkoutuneet tuotteet, emme korvaa mahdollisia menetyksiä tai toimittamatta jättämisestä mitään vahingonkorvauksia seuraaville vuokraajille. 

Aloita tuotteiden katseleminen valikosta löytyvistä kategorioista.