Visioni

Mille kaikelle haluan sanoa Kyllä?

Laventuli Oy ponnistaa pieneltä kylältä Sahalahdelta maailmalle, ihmisten tietoisuuteen. Erityisen kiinnostunut olen Australiasta ja USA:sta markkina-alueena. En kuitenkaan lukitu mihinkään maantieteelliseen paikkaan, vaan menen eteenpäin intuitioni toimiessa kompassinani. Yritykseni toimii aina luovuudestani käsin. Haluan opettaa tätä tapaa kaikille, joiden kanssa olen tekemisissä. Haluankin, että voit kasvaa tehdessäsi kauppoja ja mitä tahansa yhteistyötä kanssani. Uskon, että tekstikoruni; Diagnoosikoru TM, tavaroiden vuokrauspalveluni; Indigon Juhlamoodi TM, muodin ja taiteen verkkokauppani; Indigo Lavender art TM, Yrityskonsultointi palveluni,   sekä kaikki muut luovat ideani toimivat kuten siemen toimii laskeutuessaan multaan -se monistuu sadoiksi ja tuhansiksi, uusiksi asioiksi. Tuotteeni, ja palveluni antavat käyttäjälleen ja myös niiden tekijälleen enemmän vastinetta, kuin mitä vastaanotamme siitä rahallista hyötyä!

Uskon vakaasti, että elämässä pysähtyminen sekä uusien asioiden kokeileminen on ainut väylä synnyttää lisää uusia asioita. Puhun omasta kokemuksestani. Ensin muodostan kuvia ajatuksissani - ja Ajatuksistani muodostan kouriin tuntuvia asioita. Tällä hetkellä katseeni on vahvasti mm. päästä opiskelemaan itselleni taideterapeutin tutkinto, ja sitä kautta päästä toteuttamaan lisää omaa vahvaa humanitääristä itseäni. Haluan olla hyvä itselleni ja myös muille. Haluan että voimme voimaantua ja elää sellaista elämää kuin haluamme. Unelmoin työllistäväni jopa satoja ihmisiä yritykseeni, ja haluan antaa mahdollisuuden kiivetä menestyksen portaita ylöspäin, jos niin haluat. 

Suunnittelen että Diagnoosikoru TM löytää tiensä monien luo voimaannuttamaan teksteillään. Unelmoin rakennuttavani ns. terapiataloja, joissa terapeutit ja Hyvinvointi Coachit saavat erinomaiset tilat ja keinot jossa auttaa muita paikkakunnallaan. Unelmoin toteuttavani sisustustajan taitojani, ja  remontoivani vanhoja maataloja joissa sielu, mieli ja keho pääsevät lepäämään ja voimistumaan. Kutsun niihin kokoon niin juhlaväkeä, yhdistyksiä, ystäviä, naapureita, perheitä, -ihmisiä jotka tarvitsevat paikkaa jossa voi kokea uudistumisen tunteen ja saavuttaa luovan mielentilan, ja etenkin oppia luottamaan kykyihinsä olla luova. Uskon että luovuuden lähde on rajaton ja sieltä itsekin ammennan.

Suunnitelmissani on oma erillinen taide-galleria & ateljee, jossa saan maalata lisää omia taulujani ja tuoda esille tunteitani luovuuden kautta. Unelmoin, että Laventuli Oy saa olla osana kaikkea, mikä lisää elämää; tavalla tai toisella! Kaikessa tekemisessäni on aina innostus mukana. Uskon, että muodenkin innoittaminen ja määrätietoisuuden lisääminen on tie kurjuuden kitkemiseen pois maailmasta jossa nyt elämme. En halua vaurastua kilpailemalla. Siksi mm. kilpailu ei kuulu Laventuli Oy:n tapaan tehdä asoita. Lue lisää arvoista Yritykseni Arvot osiosta. 

Yrityksessäni työskennellään aina luovuudesta käsin, emme kiirehdi. 

Elämme tässä ja nyt. Otamme opiksi menneisyydestä ja voimme nähdä tulevaisuuden sellaisena kuin haluamme. Mitä sinä haluat juuri nyt? Voisinko kirkastaa sitä kanssasi?

Tulevaisuus ei vielä ole kanssamme, emmekä elä siellä, vaan elämme tässä hetkessä. Hyviä työkaluja tulee käyttää oikein. Jos kokee vetoa johonkin asiaan, tulee tehdä niin. Teen elämässäni jokaisesta päivästä onnistuneen, ja uskon että jokaisessa päivässä voi tehdä parhaansa, tehokkaasti, kuitenkaan polttamatta itseään loppuun. Tulee toimia nyt, tulee toimia täydestä sydämestään ja ilosta käsin

Vahvimpia kykyjäni on uudelleen ajattelemisen lahja sekä herkkyyden lahja. Olen monilahjakas ajattelija. Osaan mm. taitavasti konseptoida asioista tuotteita. Herkkyyteni ja aistimisen kautta, osaan hahmottaa hyvin pienetkin yksityiskohdat ja ongelmat. Uudelleen ajattelemisen kautta, syntyy innovatiivisia ratkaisuja.

Teen juuri nyt sellaista elämässäni mitä minä haluan. Se on elämää. Halu. Se ajaa eteenpäin. Kaikkia meitä. Entä mikä ajaa sinua eteenpäin juuri nyt, onko se esimerkiksi jokin pakko vai halu? Voisinko auttaa sinua jotenkin?

Sahalahdella 23.10.2022,

-Marco Rantanen-

marco.rantanen@diagnoosikoru.com