Kenelle se sopii?


Ratkaisukeskeistä kuvataideterapiaa sovelletaan monipuolisesti kasvatus-, kuntoutus-, sosiaali- ja terveysaloilla niin yksilö- kuin ryhmätoiminnassakin. Ratkaisukeskeinen kuvataideterapia sopiikin kaiken ikäisille. Sinun ei tarvitse pelätä, ettet osaa maalata vaan olennaista on sinun oma halusi, motivaatiosi ja into käsitellä asioita voimavaralähtöisen, ratkaisukeskeisen keskustelun ja kuvallisen ilmaisun keinoin. Emme katsele teoksia kriitikon silmin. Mikäli maalaaminen ei ole juttusi,  kuvallinen ilmaisu voi olla esimerkiksi vaikkapa valmiita kuvia, kortteja jne. Käymme aloitustapaamisessamme vaihtoehtoja läpi syvemmin. Ratkaisukeskeisessä kuvataideterapiassa sinun tekemäsi teos tai kuva on väylä keskustelullemme, jonka avulla tarkastellaan käsiteltävää asiaa. Sinun ja minun, sekä tekemämme taideterapian kohdatessa, avautuu mahdollisuus oppia uusia taitoja, löytää uusia näkökulmia ja toimintatapoja sekä tarkastella arvojasi ja asenteitasi ja piirtää juuri sinun näköistä elämäsi karttaa.

Ratkaisukeskeisen kuvataideterapian keinoin voidaan tukea erilaisissa elämän mukanaan tuomissa kasvukohdissa, kriiseissä, haasteissa ja muutostilanteissa. Sen tuella voimme esimerkiksi vahvistaa itsetuntemustasi ja auttaa löytämään ja ottamaan käyttöön voimavaroja, käsitellä sosiaalisia suhteitasi ja rooleja. Saat tukea arkeen- ja elämänhallintaan,tunteidesi käsittelyyn, ja erityisesti huomaat kuinka hyvinvoinnin tunne lisääntyy elämässäsi.

Ratkaisukeskeisessä kuvataideterapiassa tarkastellaan mahdollisuuksiasi vaikuttaa omaan elämääsi positiivisesta näkökulmasta. Tavoitteenamme on löytää sinusta kyky oppia ratkaisemaan kohtaamiasi ongelmia ja vastata elämän mukanaan tuomiin haasteisiin toivomallasi tavalla. Ongelmien ja haasteiden kohtaaminen sekä niistä selviytyminen on jo sinussa, joskus vain tarvitaan ulkopuolista auttajaa tueksi oivaltamisessa. Tarvittavan tuen ja motivaation turvin muutos on kaikille mahdollinen.

Mukana kanssasi.

Minulla on sydämen palo ja olen motivoitunut olemaan täysillä mukanasi tällä matkallasi. Kyse on enää siitä askeleesta jonka Sinä haluat seuraavaksi ottaa: Haluatko sinä mahdollisuuden vaikuttaa itse omaan elämääsi, ja mitä siltä toivot? Huomioithan, että en ole vielä valmistunut kuvataideterapeutiksi, ja tarjoan Ratkaisukeskeistä kuvaitaideterapiaohjausta opiskelijatyönä 13.8.2023 saakka jonka jälkeen valmistun Ratkaisukeskeiseksi kuvataideterapiaohjaajaksi. Hinnoissa on 25% alennus opiskelijatyöstä ja kaikki hinnat sisältävät alv24%.


Hinnasto 13.8.2023 saakka

Aloitustapaaminen

Kesto noin 1h45min.

66 € ( Norm.88€)

Yksi istunto

Kesto 1h30min

58,50€ ( Norm.78€)

Kaksi istuntoa

Aloitustapaaminen + 1 istunto.

(55,50€ norm. 74€/istunto)

111€ ( Norm. 148€)

Neljä istuntoa

Aloitustapaaminen + 3 istuntoa. 

( 54€ norm. 72€/istunto)

216€ ( Norm. 288€)

Enemmän kuin 4 istuntoa

Hinta sopimuksen mukaan.

Konsultointipalvelut alkaen

Yrityksille ja työyhteisöille

78€/tunti

Voit myös ostaa taideterapiaohjaustani lahjaksi! Näin toimimalla voit auttaa henkilöä, jolla ei muuten ole mahdollisuutta hankkia palvelua juuri tällä hetkellä. Kysy lisää hankkeestani! 

Ota yhteyttä

Laventuli 

Tursolantie 195, 36430 Sahalahti

+358 45 107 2878

Instagram: Ajatuksia herkkyyden takana