L-Tekijä

Enemmän aitoja tekoja

"Työskentelen kuin olisin omassa yrityksessä töissä"

Visioni

Haluan oppia monialan osaajaksi. Siksi luon itsestäni monialan taituria. Olen varma, että tämä on tulevaisuuden tapa tehdä töitä oman yrityksen kautta - monelle eri työnantajalle ja monella eri alalla luotettavasti ja tehokkaasti. Uskon että työt eivät tekemällä lopu. ja vain tekemällä oppii uutta! 

Miksi L-Tekijä on olemassa?

Yritykseni on syntynyt vastaamaan omia tarpeitani. Olin pitkään sitoutunut samaan työnantajaan. Tämä palveli oman aikansa, mutta en saanut siitä enää irti mitä kaipasin. Se oli luovuus, jota tarvitsin. Maailma kuitenkin muuttuu, ja niin myös minä. Pyrin kohti taloudellista vapautta sekä vapautta kokea enemmän elämää. 

Leading the way!

Haluan verkostoitua ja osoittaa ihmisille että kaikenlaiset uudet kokemukset synnyttävät myös uusia ideoita. Inspiroituminen on tärkeää ja se on eteenpäin vievä voima. 

Ajatuksen siemen:

Eikö olisikin hyvä tietää etukäteen työpäivän palkkio. Sen ei aina tarvitse olla tuntipalkka. Sen ei tarvitse aina olla suurikaan kustannus. Esimerkiksi kokemuksen kartuttaminen lisättynä rahalliseen korvaukseen, voi olla kultaakin kalliimpaa tekijälleen. Tarvitsee vain saada mahdollisuuksia tehdä ja kokeilla! 

Yhdessä olemme voittamattomia!

Muistatko sen tunteen, kun pääsit tekemään jotakin uutta asiaa? Mietit ehkä mielessäsi miksi tämä tehdään näin, ja voisiko tämä tapa tehdä toimia ehkä paremmin. Uskallatko laittaa yrityksesi alttiiksi ja vastaanottaa minulta uusia ideoita? Jos vastasit kyllä, olet viisas ja rohkea. Mikä olisi pahinta mitä tässä voisi tapahtua, jos edes kuuntelisit?

Win Win Situations.

Nappaa minut työpaikallesi kokeiluun. Takuulla yllätyt. Työkokemukseni karttuu sitä mukaa kun pääsen tekemään ja opin. Mikäli työn suorittaminen vaatii erityisiä lupia, en ole ihan vielä siihen valmis. Mutta kaikenlainen muu työ onnistuu hyvillä ohjeilla aivan varmasti. Ota rohkeasti yhteyttä ennen kuin muut ehtivät napata!

Ota ensimmäinen askel ja kysy.

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä niin pian kuin voin.