Hinnasto

Hinnasto 2022

Hinnat sisältävät Alv.24%

Myöhästynyt palautus 

Olethan yhteydessä mikäli palautus estyy.

10€/päivä

Rikkoutunut tuote

Veloitamme uutta vastaavan tuotteen hinnan riippuen tuotteen alkuperäisestä kunnosta. Lasku lähetetään aina tilaajan sähköpostiosoitteeseen tai postiosoitteeseen. 

Noutamatta tai vastaanottamatta jättäminen ilmoittamatta

Mikäli estyt, ilmoitathan viipymättä puhelimitse asiasta numeroon 045-107 2878. . Mikäli olemme jo lähteneet matkaan toimittamaan tuotteita, veloitamme lisäksi hinnaston mukaisen kuljetusmaksun.

55€

Kuljetusmaksu 100km säteellä Sahalahdelta

Mikäli sijainti on yli 100km veloitamme lisäksi 0,30 snt /km. Kuljetusmaksu tulee olla maksettuna ja näkyä yrityksen tilillä ennen toimitusta. Huomioithan että maksun kirjautumien saattaa kestää 1-3 pankkipäivää riippuen milloin maksun suoritat. Kuljetusmaksua ei palauteta peruutustilanteissa, mikäli tilausta on jo lähdetty toimittamaan.

49€

Panttimaksu tilauksessa jonka loppusumma on 1-150€

100€

Panttimaksu tilauksessa jonka loppusumma on 150-300€

150€

Panttimaksu tilauksessa jonka loppusumma on 300-500€


250€


Palautamme panttimaksun kokonaisuudessaan, mikäli kaikki on kunnossa kun vuokra-aika päättyy ja tuotteet palautuvat ajoissa. Mikäli tuotteita ei palaudu, tai on rikkoutunut ja panttimaksu ei kata aiheutuneita kuluja, veloitamme lisäksi ylimenevän osuuden. Panttimaksu veloitetaan ERILLISELLÄ LASKULLA joka lähetetään tilaajan sähköpostiin vuokrauksen loppusumman mukaan tämän hinnaston mukaisesti. Panttimaksu palautetaan vain samalle Tilille, jolta maksu on suoritettu. Maksun tulee olla kirjautuneena yrityksen tilille tavaroiden nouto tai toimituspäivään mennessä. Maksu saattaa näkyä tilillä 1-3 päivän kuluttua kun olet maksanut laskun riippuen maksupäivästä ja pankistasi. Sama pätee rahapalautuksien osalta. Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin.