Yhtiön tämän hetkinen Brändi valikoima 2023

Laventuli alihanintatyöt laskutuksen kautta.

Tarvitsetko työlle tekijää? Laventuli tekee työtä käskettyä. Minulla on paljon työkokemusta kaupanalalta ja asiakaspalvelusta. Vahvuuteni on uudelleen ajattelemisen lahja. Vahvuuteni on empaattisuus. Vahvuuteni on loputon jano oppia uutta. Siksi tähtään monialan osaajaksi kartuttamalla työkokemusta. Uskon että tulevaisuuden tapa tehdä työtä on olla samaan aikaan vapaa pitkistä sitoumuksista. Tai ainakin tämä tapa sopii itselleni paremmin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita että en olisi motivoitunut työntekijä. Päin vastoin! Olen täynnä energiaa ja täynnä uusia ideoita. Oma yritykseni olkoot todiste kaikesta tästä. Tehtäiskö yhteistyötä? Olen valmis vaikka heti!


Diagnoosikoru TM

Statement korut joiden sanoma on selvä: Yhdessä voimaannumme ja teemme maailmasta paremman paikan jossa voimme elää enemmän! Myös voimalause ja tekstikorut lisätty valikoimaan.

https://www.diagnoosikoru.com


Indigo Lavender art TM

Teen vapaa-ajallani Abstrakteja tauluja. Myyn niitä verkkokaupassa täällä. Voin myös valmistaa uniikin teoksen tilauksesta juuri sinun kotisi väreihin sopivaksi. Kysy lisää. 


Indigon Juhlamoodi  TM

Tavaroita ei tarvitse aina ostaa ja omistaa. Vuokraan juhlatavaroita edullisin hinnoin. Paikallinen palvelu. Pirkanmaalla tiätty!

Juhlamoodiin pääset tästä linkistä:Tervetuloa!

Yhteydenotot: marco.rantanen@laventuli.fi